Varga Izabella – a Barátok közt sikeres ügyvédnője – kvízműsort vezet

A sorozatból jól ismert színésznő ezúttal új szerepben mutatja meg magát: a Youtube-on vezet vetélkedőt.

Budapest, 2019. szeptember 26.

Az egy hónapja indult Honfoglaló Aréna csatornánkon tegnap este bemutattuk az évad negyedik műsorvezetőjét is. Gundel Takács Gábor és Kovács Áron után a csütörtök esti Honfoglaló Szövetség adásban Varga Izabella vezettehadba a két játékost.

Iza_Heni_Zsolti_mindenki

A Honfoglaló Szövetség c. vetélkedő Magyarország első, kifejezetten Youtube-ra készített kvízműsora. A saját green stúdiónkban, VR környezetben, új technológiákat bevetve készített műsor a klasszikus Honfoglaló játékhoz hasonlóan területfoglalós kvíz, de a szabályok teljesen eltérnek.

green

Ahogyan azt már korábban is megírtuk az első adások videós szereplői után a TV-ből is jól ismert nevekkel folytatjuk az évadot. Az ő megjelenésük a Honfoglaló Aréna csatornán egy rendhagyó lépés a magyarországi Youtube életében. mvk_1

Iza a színházi munkái és a sorozatbéli szereplése mellett kezdett bele ebbe az új projektbe. Izgalmas kihívásként tekintett a feladatra, mert bár gyerekkorában évekig volt műsorvezető az Újvidéki Televízióban, de kvízműsorvezetőként most próbálta ki magát először. IMG_20190627_125850

Az eddigi Nessaj, Gundi és Áron által vezetett műsorok is eltérőek mind tartalomban, mind stílusban. Izának pedig ezek mellé sikerült egy új, nőiesebb színt hoznia az adásokba.

Műsorvezetőinkkel együtt hisszük, hogy az emberekben óriási tudásvágy lakozik. És attól függetlenül, hogy a kezünkben hordozzuk a ‘világ összes információját” a kvízműsoroknak, vetélkedőknek továbbra is van létjogosultságuk.

Úgy gondoljuk, hogy a Youtube-on is szükség van minőségi tartalmakra, amelyek nem csak szórakoztatnak, de még tanulhatunk is belőlük. A Honfoglaló Aréna indításával az volt a célunk, hogy újra elérhetővé váljanak a tudásalapú vetélkedők.

Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan projektbe kezdtünk, egy olyan műsort indítottunk útnak, amely mellé Iza, Áron, Gundi és a hazai Youtube legnagyobb videósai is szívesen állnak és nevüket adják hozzá. Honfoglalo_YT_all

A Youtube közönsége pedig pozitívan fogadja ezt az új irányt.

yt_list


A Honfoglaló: Szövetség c. játék a Honfoglalóhoz hasonló stratégiai kvízjáték, de módosított szabályokkal.
A legfőbb változás, hogy itt két játékos egymással szövetségben játszik a Sötét Nagyúr ellen.
Az új játék sokkal gyorsabb, pörgősebb, mint a klasszikus Honfoglaló.
A Honfoglaló: Szövetség játékot megtaláljátok Google Play-en, és az Apple Store-ban.

TUDNIVALÓK

Játékok nevei: Honfoglaló, Honfoglaló: Szövetség

Fejlesztő: THX Games

Műfaj: Kvíz, stratégia, multiplayer

Platformok: Android, iOS, Facebook.com, Honfoglalo.hu, Youtube.com


Lépj velünk kapcsolatba!

Töltsd le a képeket! (Press Asset)

Szentgyörgyi Anett

THX Games Zrt.

[email protected]